FAQ   Contact  

 
 
8.8

 
De Vuurtoren makelaardij o.z.


foto:The True Light

De Vuurtoren makelaardij taxeert, adviseert  en begeleidt bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Dit doen wij voor particuliere klanten, voor het bedrijfsleven en voor de overheid. Ons kantoor is gevestigd in hartje Weesp. Ons werkgebied is Weesp en de Gooi- en Vechtstreek.  


Staat u in onze etalage te kijken wat ons huizenaanbod is? Dan ziet u, als u naar binnen kijkt, meteen wie onze medewerkers zijn. Contact met de buitenwereld vinden wij belangrijk. Daarom werken wij niet verstopt in een achterafkamertje, maar ziet u ons team direct als u naar binnen stapt.

En daarom zijn wij altijd bezig met onze klanten. Koffie zetten, meedenken, meeleven, een bloemetje sturen na een verhuizing – investeren in onze relaties staat bij ons op 1.

Nieuwsgierig wat onze opdrachtgevers over ons zeggen? 
http://ow.ly/rg8P2  

Recent aanbod/verkocht. 

Hij heeft wel een . die -> “@ronnieovergoor: hilarisch filmpje van @larssorensen Talentje die Lars. http://t.co/V5qf9Apeb4”

Oké het is een open deur maar wel leuk om even te zien :-) Huizen langs de Vecht het duurst. Check WOZ kaart #Weesp http://t.co/F2pVdHyN2e

RT @SusannevanBoom: Je twitteraccount als marcomafdeling http://t.co/1L19IIyrjb

Weesp
Loes van Marlestraat 3
€ 430.000,- k.k.
Nieuw
Weesp
Casparuslaan 201
€ 1.250,- per maand excl. g/w/e
Nieuw
Weesp
Prinses Irenelaan 52
€ 250.000,- k.k.
Nieuwe prijs
Weesp
Willem de Merodestraat 63
€ 115.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud