FAQ   Contact  

 
 
8.8

 
De Vuurtoren makelaardij o.z.


foto:The True Light

De Vuurtoren makelaardij taxeert, adviseert  en begeleidt bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Dit doen wij voor particuliere klanten, voor het bedrijfsleven en voor de overheid. Ons kantoor is gevestigd in hartje Weesp. Ons werkgebied is Weesp en de Gooi- en Vechtstreek.  


Staat u in onze etalage te kijken wat ons huizenaanbod is? Dan ziet u, als u naar binnen kijkt, meteen wie onze medewerkers zijn. Contact met de buitenwereld vinden wij belangrijk. Daarom werken wij niet verstopt in een achterafkamertje, maar ziet u ons team direct als u naar binnen stapt.

En daarom zijn wij altijd bezig met onze klanten. Koffie zetten, meedenken, meeleven, een bloemetje sturen na een verhuizing – investeren in onze relaties staat bij ons op 1.

Nieuwsgierig wat onze opdrachtgevers over ons zeggen? 
http://ow.ly/rg8P2  

Recent aanbod/verkocht. 

RT @funda: Wil jij werken bij een website met 22,3 miljoen bezoeken per maand? Kijk dan hier voor onze #vacature UX designer. http://t.co/R…

RT @janpalland: De Grote Coalitie ...... Ger Hukker, algemeen voorzitter van #NVM tekent namens de Nederlandse Vereniging v Makelaars http:…

Column @mariannezw op NVM.nl: 'Hemel' http://t.co/96pgnfqhLA

Weesp
Leeuwerikstraat 112
€ 125.000,- k.k.
Verkocht
Weesp
Lageweyselaan 31
€ 179.000,- k.k.
Nieuw
Muiden
De Werven 12
€ 225.000,- k.k.
Weesp
Ossenmarkt 51
€ 325.000,- k.k.
Nieuw en direct verkocht