FAQ   Contact  

 
 
8.8

 
De Vuurtoren makelaardij o.z.


foto:The True Light

De Vuurtoren makelaardij taxeert, adviseert  en begeleidt bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Dit doen wij voor particuliere klanten, voor het bedrijfsleven en voor de overheid. Ons kantoor is gevestigd in hartje Weesp. Ons werkgebied is Weesp en de Gooi- en Vechtstreek.  


Staat u in onze etalage te kijken wat ons huizenaanbod is? Dan ziet u, als u naar binnen kijkt, meteen wie onze medewerkers zijn. Contact met de buitenwereld vinden wij belangrijk. Daarom werken wij niet verstopt in een achterafkamertje, maar ziet u ons team direct als u naar binnen stapt.

En daarom zijn wij altijd bezig met onze klanten. Koffie zetten, meedenken, meeleven, een bloemetje sturen na een verhuizing – investeren in onze relaties staat bij ons op 1.

Nieuwsgierig wat onze opdrachtgevers over ons zeggen? 
http://ow.ly/rg8P2  

Recent aanbod/verkocht. 

RT @ericdegraaf: We sluiten deze week af met alweer 13 nieuwe NVM makelaars die de Welkomstdag volgen. Veel succes dames en heren! http://t…

RT @nrcqnl: Waarom is verdere beperking van de maximale hypotheek een slecht idee? Vier redenen http://t.co/atB8CVGlem @nvmog @bankensector…

Mooi #verspreekwoord dank aan @wilfredgenee Hij zit er tot zijn ellebogen in :-)

Weesp
Waardijnstraat 64
€ 247.500,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Weesp
Rembrandt van Rijnstraat 115
€ 220.000,- k.k.
Nieuw
Weesp
Waarschapsstraat 25
€ 172.500,- k.k.
Nieuw
Weesp
Mr J.C. Buhrmannlaan 59
€ 225.000,- k.k.
Nieuw